Aloita uintiharrastus! -kamppanja

ALOITA UINTIHARRASTUS!

Koronarajoitukset keskeyttivät monen lapsen harrastuksen ja valitettavan moni on joutunut tämän seurauksena lopettamaan liikuntaharrastuksensa kokonaan. Lopettamiseen on saattanut vaikuttaa pitkä treenitauko, motivaation hiipuminen tai perheen tiukka taloustilanne.

Liikkumisen ja päivittäisen liikkeen tarve ei ole kuitenkaan vähentynyt. Orca kantaa osaltaan vastuun ja haluaa huolehtia lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Kaverisuhteet, onnistumisen kokemukset ja liikunnan harrastaminen ovat elintärkeitä lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen kannalta.

Tarjoamme tulevana syksynä lapsille ja nuorille uusia matalan kynnyksen ryhmiä, jotka on suunniteltu uutta harrastusta pohtiville, lajin vaihtajille ja kaikille uusille uinnin aloittajille. Nyt on hyvä tilaisuus koittaa uutta harrastusta, uinti sopii erittäin hyvin myös sivulajiksi monen muun lajin oheen!

Kausimaksu

1.8.-31.12.2021
69€ (+30€ jäsenmaksu) koskee kaikkia Orcan matalan kynnyksen Vesiralli 1. (Sammakot) ja Vesiralli 2. (Kalat) -ryhmiä. Kamppanjahinta koskee kaikkia uusia ja vanhoja uimareita. Hinta on koko syyskaudelle 2021 (norm. 1krt/vko 198€).
Orcan jäsenmaksu maksetaan kerran kalenterivuodessa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmiin Myclubin kautta tai toiminnanjohtajalle toiminnanjohtaja@orca.fi, 045-1860870

Osallistumisvaatimus

Toimimisen syvässä altaassa on oltava lapselle turvallista. Pystyt uimaan 25m omalla tavalla, ”sammakko” tai ”koirauinti” käy hyvin. Ryhmässä on mahdollista kehittyä uimarin taidoissa omaan tahtiin ilman tulostavoitteita. Mutta jos motivaatiota j atahtoa löytyy, voi treenivolyymia nostaa myöhemmin ja edetä uimarin polulla vaikka kilpauimariksi asti.

Tutustu ryhmien osaamistavoitteisiin täältä:

Sammakot

Kalat