Barracudat – harrastekilparyhmä

Barracudat on harrastekilparyhmä, jossa harjoittelu on nousujohteisempaa ja tavoitteellisempaa kuin harrasteryhmissä. Kilparyhmään verrattuna treenien painopiste on enemmän kilpauinnin perusteissa.

Kilpailupaineita ei ryhmässä kuitenkaan ole, vaikka yleisenä tavoitteena onkin kehittyä uimarina niin, että halutessaan voi osallistua uintikilpailuihin. Harrastekilparyhmässä voi hyvin myös vain harrastaa uintia ilman kilpailemistakin. Barracudat sopii hyvin vaikka kakkoslajiksi toisen harrastuksen rinnalle.

Harrastekilparyhmässä voi aloittaa vanhempana kuin kilparyhmissä, ja vaikka ei olisi aiemmin harrastanut uintia ohjatusti. Valmentajat arvioivat kokeilukerralla uimarin taitoja ja sopivuutta ryhmään. Valmentajat voivat myös suositella osalle uimareista varsinaiseen kilparyhmään siirtymistä, mutta siirtyminen on uimarille täysin vapaaehtoista.

Barracudat harjoittelevat kausittain (kevät- ja syyskausi) ja ovat seuran jäseniä. Harjoitteluun sitoudutaan aina kaudeksi kerrallaan. Barracuda harjoittelee 2-4 kertaa viikossa oman halukkuuden mukaan. Kilpailukalenteriin valitaan lähtökohtaisesti vain pääkaupunkiseudulla järjestettäviä kilpailuja (2-3 kilpailua kaudessa).

KEVÄT 2024

TI SYK klo 16:10

KE ITIS klo 18:00

TO ITIS klo 15:10

PE ITIS klo 17:00

PE KONTULA klo 18:30

LA MÄRSKY klo 14:20 jumppa, klo 15:00 uinti

SU ITIS klo 12:00

SU ITIS klo 13:00