Orca hakee harrastekoordinaattoria

Orca Helsinki ry. on helsinkiläinen rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää uimataitoa, herättää innostusta ja ylläpitää intohimoa uintiharrastusta kohtaan. Seuran tavoitteina on mahdollistaa jäsenilleen pitkä uintiura, vaikka lajin huipulle asti. Vuonna 2022 Orcassa uintia harrasti 650 jäsentä, joista suurin osa oli lapsia ja nuoria. Orcan toiminta painottuu alueellisesti Itä-Helsinkiin, mutta järjestämme harrastustoimintaa muuallakin Helsingissä.

Haemme harrastekoordinaattoria 2 vuoden määräaikaisella sopimuksella. Palkkaukseen on myönnetty OKM:n seuratukea ensimmäiselle hankevuodelle. Toiselle vuodelle tuki haetaan erikseen. Tavoitteenamme on jatkaa palkkausta kahden vuoden hankeajan päätyttyä täyspäiväisellä työajalla.

Harrastekoordinaattorina vastaat sovitun vastuualueen koordinoinnista. Työhön kuuluu uintiryhmien ohjausta, harjoitussisältöjen suunnittelua sekä viestintää uimarien ja heidän vanhempiensa kanssa. Teet yhteistyötä seuran arjessa toiminnanjohtajan ja muiden ohjaajien kanssa. Osallistut tarvittaessa mm. markkinointiin, seuran tarjoamien toimintojen suunnitteluun yhdessä toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön kanssa.

Työsuhde alkaa 20.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Vaatimukset palkattavalle henkilölle:

– 18-vuoden ikä

– Kokemusta uintiryhmien ohjaamisesta monipuolisesti
– Halua ja osaamista pienten lasten kanssa työskentelyyn
– Itsenäistä otetta työhön

– Hyvää suomen kielen taitoa

– Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutt

Eduksi luemme:

– Uintiurheilun ja uintilajin tuntemus
– Aiempi kokemus lasten kanssa työskentelystä

– Soveltuvaa liikunta- tai kasvatusalan koulutusta
– Uinnin valvojan pätevyyttä ja EA1 suoritusta

– Kielitaitoa Englanti ja Venäjä

– Myclub jäsenrekisterin tunteminen

Työaika on (sopimuksen mukaan) vähintään puolipäiväinen 20-37,5h/viikko (ympäri vuoden). Harjoitukset sijoittuvat arki-iltoihin ja viikonlopuille. Suunnittelu ja muut hallinnolliset tehtävät tehdään liukuvalla työajalla etätyönä.

Perehdytämme tehtävään sekä tarvittaessa huolehdimme lisäkoulutuksesta.

Työhön valitun tulee esittää 504/2002 mukainen rekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Hakemukset, CV:t sekä palkkatoive lähetetään osoitteeseen toiminnanjohtaja@orca.fi 15.11. mennessä. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajalla.

Lisätietoja toiminnanjohtaja@orca.fi

0451860870