Seuran vakuutukset


Uinnin harrastaminen uimaseurassa on yleisesti erittäin turvallista. Yleisimmät haaverit ovat pieniä ja koskevat tavallisesti liukastumisia hallissa, altaiden rakenteista aiheutuvia haavoja tai kolhuja törmäämistilanteessa uintiradalla.

Uimakoululaiset (vesikirppu-, kilpikonna- ja myyrä) sekä aikuisten kuntoliikuntaan osallistuvat Orcan jäsenet on vakuutettu seuran puolesta uimaliiton OP Pohjolan sporttiturvalla (ryhmävakuutus). Sporttiturvan vakuutuskirja.

Kilpauimarit, kilpauintikoululaiset, vesirallilaiset, sekä lasten harraste- ja harrastekilparyhmien uimarit puolestaan hankkivat vakuutuksensa omatoimisesti.

Kilpaurheilussa tapaturmavakuutus on aina pakollinen, ja harrasteuimarille oman tapaturmavakuutuksen hankinta on vahvasti suositeltavaa. Kilpailevalle uimarille tarjoutuu mahdollisuus ostaa tapaturmavakuutus kilpailulisenssin oston yhteydessä. Voit myös käyttää omaa tapaturmavakuutusta valitsemastasi yhtiöstä, mutta varmista, että vakuutus kattaa laajalti haaverit uintiharjoituksissa, kilpailuissa ja leireillä.

Uimaliiton kautta alle 18-vuotiaalle harrasteuimarille voi hankkia sporttiturvaa vastaavan vesipeto-harrastepassin hintaan 10€. Harrastepassi sekä kilpailulisenssi ostetaan Suomisportin lisenssikaupasta. https://info.suomisport.fi/

Kirjautumisohje

Uimaliiton jäsenenä Orcalla on lisäksi myös toiminnan vastuuvakuutus sekä seuran toimintaan osallistuvien vapaaehtoisten tapaturmavakuutus.

Kysy lisää vakuutuksista seuran toiminnanjohtajalta toiminnanjohtaja@orca.fi