Aloita uintiharrastus


Orca tarjoaa syksyllä 2023 lapsille ja nuorille matalan kynnyksen uintiryhmiä, jotka on suunnattu uutta harrastusta pohtiville ja kaikille uusille uinnin aloittaville lapsille. Nyt on hyvä tilaisuus koittaa uutta harrastusta, uinti sopii erittäin hyvin myös sivulajiksi monen muun lajin oheen!

Uimaseurana Orca kantaa vastuuta ja haluaa huolehtia lasten ja nuorten hyvinvoinnista. Kaverisuhteet, itsearviointitaidot ja onnistumisen kokemukset ovat elintärkeitä lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen kannalta.

Orcan ryhmiin sitoudutaan aina koko kaudeksi (kevät- ja syyskausi). Emme toteuta lyhyitä kursseja, koska kokonaisvaltainen kehittyminen hyväksi uimariksi vaatii laadukasta, säännöllistä ja jatkuvaa harjoittelua. Tavoitteenamme on sytyttää ja ylläpitää intoa uintiharrastusta kohtaan sekä sitouttaa ja mahdollistaa uimareillemme pitkä uintiura urheilijana, liikuntamuotona sekä elämäntapana.


Kausimaksu syksy 2023


Syksyn (8.8.-31.12.2023) kamppanjahinta koskee uusia jäseniä! Aloita uintiharrastus kamppanjalla kausimaksu 75€ koko syksy. (Sisältää Orcan jäsenmaksun 30€)

Aloita uintiharrastus -ryhmät Itäkeskuksessa:


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmiin myClubin kautta tai toiminnanjohtajalle toiminnanjohtaja@orca.fi, 045 186 08 70


Ryhmiin ilmoittautuminen »

Osallistumisvaatimus sammakoihin (vesiralli 1.)


Toimiminen syvässä altaassa on oltava lapselle turvallista. Lapsi osaa uida 25m omalla tavalla, ”sammakko” tai ”koirauinti” käy hyvin.

Ryhmässä on mahdollista kehittyä uimarin taidoissa omaan tahtiin ilman tulostavoitteita. Mutta jos motivaatiota löytyy, voi treenimäärää nostaa myöhemmin ja edetä uimarin polulla vaikka kilpauimariksi asti.

Tutustu ryhmäkuvauksiin ja vaatimuksiin »