Aloita uintiharrastus


Orca tarjoaa keväällä 2023 lapsille ja nuorille matalan kynnyksen uintiryhmiä, jotka on suunnattu uutta harrastusta pohtiville ja kaikille uusille uinnin aloittaville lapsille. Nyt on hyvä tilaisuus koittaa uutta harrastusta, uinti sopii erittäin hyvin myös sivulajiksi monen muun lajin oheen!

Kaverisuhteet, itsearviointitaidot ja onnistumisen kokemukset ovat elintärkeitä lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen kannalta. Uimaseurana Orca kantaa osaltaan vastuuta ja haluaa huolehtia lasten ja nuorten hyvinvoinnista.

Orcan ryhmiin sitoudutaan aina koko kaudeksi (kevät- ja syyskausi). Emme tarjoa lyhyitä kursseja, koska kokonaisvaltainen kehittyminen hyväksi uimariksi vaatii laadukasta, säännöllistä ja jatkuvaa harjoittelua. Tavoitteenamme on sytyttää ja ylläpitää intoa uintiharrastusta kohtaan sekä sitouttaa ja mahdollistaa uimareillemme pitkä uintiura urheilijana, liikuntamuotona sekä elämäntapana.


Kausimaksu kevät 2023


Kevään kausimaksu uusille jäsenille -25%. (1krt/vko 178,5€ 1.1.-18.6.)

Kamppanjahinta koskee seuraavia ryhmiä:

  • Sammakot 6-7v. (vesiralli 1.) LA 10:30 Vuosaari
  • Sammakot 8-9v. (Vesiralli 1.) LA 11:40
  • Vesiralli 1-2 SU 9:10, SYK Etelä-Haaga

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmiin myClubin kautta tai toiminnanjohtajalle toiminnanjohtaja@orca.fi, 045 186 08 70


Ryhmiin ilmoittautuminen »

Osallistumisvaatimus sammakoihin (vesiralli 1.)


Toimiminen syvässä altaassa on oltava lapselle turvallista. Lapsi osaa uida 25m omalla tavalla, ”sammakko” tai ”koirauinti” käy hyvin.

Ryhmässä on mahdollista kehittyä uimarin taidoissa omaan tahtiin ilman tulostavoitteita. Mutta jos motivaatiota löytyy, voi treenimäärää nostaa myöhemmin ja edetä uimarin polulla vaikka kilpauimariksi asti.

Tutustu ryhmäkuvauksiin ja vaatimuksiin »