Orcan uusi kilpauintikoulu starttaa syksyllä 2018. Ensimmäiset treenit ovat 4.8.2018

Kilpauintikoulussa harjoitellaan kilpauinnin perustekniikoita sekä kehitetään vesitaituruutta, aerobista kestävyyttä, liikkuvuutta ja voimaominaisuuksia. Harjoittelun pääpaino on tekniikkaharjoittelussa, mutta verrattuna vesiralleihin, treeneissä on myös mukana fyysisempiä osuuksia erilaisten sarjojen ja muodossa.

Ryhmä on suunnattu vesiralli 4. tai tekniikkaralli –kurssin suorittaneille, mutta ryhmään otetaan myös jos uimarilla on muuten vastaavanlaiset taidot ja halua systemaattiseen uintiharjoitteluun. Ryhmässä harjoitteleminen ei edellytä kilpailuissa käymistä, mutta rohkaisemme kuitenkin lapsia/nuoria kilpailuihin ja valmennamme heitä kilpauinnin lähtökohdista.

Kilpailemista pääsee kokeilemaan Orcan omissa kilpailuissa ”kuukkareissa”. Kuukkarit järjestetään Vuosaaressa pääasiassa kerran kuukaudessa aina sunnuntaiaamuisin.

Oletuksena on, että kilpauintikoulussa harjoitellaan 1 vuosi, jonka jälkeen siirrytään varsinaisiin kilpauintiryhmiin. Siirtyminen eteenpäin on mahdollista myös yhden kauden jälkeen.

-Ryhmässä harjoitellaan kausittain (syys & kevät) ja uimarit ovat Orcan jäseniä. http://orca.fi/seura/jasenyys/
-Kilpailuun osallistuvien uimarien tulee hankkia Blue card–kilpailulisenssi.
-Uimarit saavat oman vesiliikuntakortin jolla pääsee halleihin sisälle sekä Orcan uimalakin.
-Kausimaksu 240€ + (30€/vuosi Orcan jäsenmaksu)

 

Treenit:

LA Vuosaari 8.00-9.20
SU Vuosaari 10.40-12

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial