Ohjeita kurssille osallistuvalle

Kurssit Vuosaaressa

Viikonloppuaamuisin Orcan kursseille on varattu maksimissaan 3 rataa. Loput 3 rataa on tarkoitettu uimahallin asiakkaille. Kannustamme vanhempia hyödyntämään lastensa kurssiajan uimalla itse, joko osallistumalla ORCA:n järjestämälle aikuisten tekniikkakursseille, tai omatoimisesti. Uinti yleisöradoilla edellyttää aina uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun maksamista.

 


Kurssin ensimmäinen kerta

(*Kurssikohtaista)

Kurssin ensimmäinen kerta alkaa kurssi-infolla, johon ovat tervetulleita kurssilaiset sekä lasten huoltajat. Infon pitää kurssin ohjaaja ja se kestää n. 5 minuuttia. Kurssiesittelyssä kerrotaan tarkemmin kurssin sisällöstä sekä muista kurssiin liittyvistä asioista.

Uimahalliin tultaessa uimarin ei tarvitse maksaa uimahallin sisäänpääsymaksua, vaan hän saa pukukaapin avaimen kertomalla kassalla, että on tulossa Orcan kurssille.

Kurssi-infoon tultaessa uimarilla tulee olla päällään jo uima-asu. Pyyhkeen voi ottaa myös ympärille lämmittämään.

Kurssi-info on järjestetty jollain seuraavista tavoista:

*Kurssi-info alkaa 10minuuttia ennen uintiajan alkua ja se pidetään uimahallin kassan läheisyydessä.

*Kurssi-info alkaa uintiajan alettua ja se pidetään altaalla. Vanhempien tulee käyttää kenkäsuojia tai ottaa kengät pois altaalle tultaessa.

 


Ilmoittautumisen peruutus

Ilmoittautuminen kurssille tulee peruuttaa 3 vuorokautta ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen tulevissa peruutustapauksissa seuralla on oikeus laskuttaa kurssista täysi hinta.

 


Kurssin keskeytys

1. Ilman pätevää syytä, 2. Sairaustapauksen vuoksi

  1. Kun osallistuja keskeyttää kurssin, on siitä soveliasta ilmoittaa kurssin ohjaajalle mahdollisimman pian. Jos keskeyttävän tilalle löydetään toinen uimari, saatetaan maksu hyvittää. Maksun hyvityksestä tulee keskustella ORCA:n kurssitoiminnasta vastaavan henkilön kanssa.
  2. Mikäli kurssille osallistuja ei pysty osallistumaan terveydellisistä syistä, voidaan antaa kurssimaksusta hyvitys tai mahdollisuus osallistua ilmaiseksi seuraavalle vastaavalle kurssille. Näistä asioista tulee aina neuvotella ORCA:n kurssitoiminnasta vastaavan henkilön kanssa.

Kurssikertojen korvaaminen

Kurssikertojen korvaaminen ei välttämättä ole mahdollista. Mikäli kurssille osallistujalta jää useampi kerta väliin, voidaan korvaavia kertoja yrittää hyvittää esim. osallistumalla toiselle vastaavalle samaan aikaan meneillään olevalle kurssille. Näistä tulee neuvotella aina oman kurssiohjaajan kanssa.

Jos ryhmät ovat täysiä, niille ei pääsääntöisesti voida ottaa kurssikertoja korvaavia henkilöitä.

 


Varasijat

Varasijoille otetaan niin monta uimaria kuin on tarve. Mikäli osallistujia yhdelle kurssille on enemmän kuin osallistujien maksimimäärä, yritetään järjestää toinen vastaava kurssi, jolloin kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Tämä on yleensä onnistunut.

Varasijoilla oleville uimareille ilmoitetaan heti, mikäli kurssipaikkoja vapautuu. Kurssimaksussa hyvitetään poisjääneet kerrat, tämä on hyvä varmistaa vielä toiminnanjohtajalta.

 


Laskut

Kurssista lähetetään lasku sähköpostitse, ellei toisin ilmoiteta. Ohjaaja muistuttaa osallistujia tästä vielä aloitusinfossa.

Laskut pyritään saamaan osallistujille viimeistään kurssin puoliväliin mennessä.

 


Muutokset kurssin kulkuun ja tiedotus

Kurssin tiedostus tapahtuu ensisijaisesti sähköpostitse. Lyhyellä varoitusajalla tulevat asiat pyritään hoitamaan tekstiviestein ja alle vuorokauden ilmoitusasiat soitetaan puhelimitse.

Kurssin aikana uintikertoja saattaa siirtyä esim. juhlapyhien vuoksi. Myös ohjaajan sairastuminen tai muu poissaolo ovat joskus syynä kertojen siirtelyyn. Kurssikertojen määrä on kuitenkin aina ennalta kurssikuvauksessa ilmoitettu kertamäärä.

 


Kurssin toteutuminen

On mahdollista, että kurssi jää myös joskus toteutumatta.

Mikäli kurssille ilmoittautuu 3 henkilöä tai vähemmän, sen peruuttamista harkitaan. Kurssilaisten vähyydestä tiedotetaan kurssilaisille viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin yritetään vielä etsiä innokkaita uimareita mukaan. Mikäli kurssilla on vielä alkamista edeltävänä päivänä liian vähän osallistujia, se joko perutaan tai sen alkamista siirretään. Ilmoittautujia informoidaan tällöin puhelimitse tekstiviestillä sekä sähköpostitse.

Jos kurssista on tullut lasku ennen kurssin alkua, se toteutuu myös varmasti.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial